- سئو چیست؟
- سئو همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است؟
- SEO مخفف چیست؟
- اصلا سئو چه کاربردی دارد و چرا باید سئو کنیم؟
حتما شما هم این سوالات را دارید و احتمالا با مفهوم و تعریف سئو به عنوان یکی از مهم ترین کانال های دیجیتال مارکتینگ آشنا نیستید یا هنوز اهمیت آنرا درک نکرده اید.
نگران نباشید! من هم که اولین بار کلمه “سئو” یا “SEO” را شنیدم گیج شدم و سوالات مختلفی ذهنم را درگیر کرد. اما حالا قصد دارم به طور مفصل مفهوم سئو و کاربرد و اهمیت آنرا توضیح دهم.
سئو SEO چیست؟
سئو یا SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است. سئو در واقع یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال است که بر روی رتبه وب سایت شما در نتایج موتورهای جستجو مثل گوگل یا بینگ و … تاثیر چشمگیری می گذارد. شما بوسیله سئو می توانید در نتایج گوگل به رتبه های بالایی برسید که نتیجه آن برای سایت افزایش بازدید و درنتیجه افزایش درآمد است.
دقت داشته باشید که امروزه موتورهای جستجو از صدها فاکتور برای بهبود نتایج جستجو استفاده می کنند. به عنوان مثال موتور جستجوگر گوگل از بیش از ۲۰۰ عامل مختلف برای ارائه نتایج خود استفاده می کند (لینک منبع). سئو با بهینه سازی سایت شما می تواند سایت را در راستای فاکتورهای گوگل قرار دهد و در نتایج ارائه شده توسط گوگل به نمایش بگذارد.
فکر میکنم حالا درک اولیه ای از مفهوم و تعریف سئو پیدا کرده اید و می دانید که سئو یکی از کانال های بازاریابی مهم شماست.
من، حسام الدین کیانی خواه ، در ادامه این مقاله قصد دارم شما را با مفاهیم اولیه سئو و موتورهای جستجو بیشتر آشنا کنم. پس با من همراه باشید.
SEM چیست؟
برای اینکه بیشتر در خصوص سئ وبدانید لازم است با مفهومی به نام SEM هم آشنا شوید. SEM یا Search Engine Marketing استفاده از تبلیغات پولی برای افزایش بازدید در موتورهای جستجو است. صفحه نمایش جستجو (SERP) در گوگل و سایر موتورهای جستجو شامل دو نوع نتیجه است: نتایج ارگانیک که از طریق SEO و نتایج تبلیغات پولی که از طریق SEM نمایش داده می شود.
در گوگل، تبلیغات پولی اغلب در بالا یا پایین نتایج SERP ظاهر می شود. کسب و کارها میتوانند برای نمایش صفحات شان در نتایج گوگل هزینه پرداخت کنند.
چرا سئو سایت مهم است؟
سئو برای یک وبسایت بازدید مستقیم و هدفمند از موتورهای جستجو می آورد، به این معنی که با رتبه گرفتن در نتایج موتورهای جستجو می توان برای سایت بازدیدکننده گرفت و هرچقدر رتبه اخذ شده به رتبه 1 گوگل نزدیک تر باشد، درصد بازدیدکنندگان بیشتری برای سایت آورده می شود.
به عنوان مثال فرض کنید وبسایتی در زمینه “فروش لوازم جانبی موبایل” دارید. اگر شما روی کلمات کلیدی “خرید لوازم جانبی موبایل” / “خرید باتری موبایل” / خرید شارژر موبایل” با انجام امور سئو و بهینه سازی سایت در صفحه اول گوگل باشید، فقط روی این سه کلمه کلیدی روزانه بالای 2000 کاربر خواهید داشت. اگر از این 2000 کاربر 50 نفر هم خرید کنند و سود شما روی هر محصول به طور میانگین 50 هزار تومان هم باشد، فقط روی همین سه کلمه کلیدی روزانه 2.500.000 میلیون تومان سود خواهید کرد!!!
البته ناگفته نماند که در کنار این سه کلمه کلیدی، حداقل 20 کلمه کلیدی غیرمستقیم دیگر هم خواهید داشت که به واسطه سئو در گوگل رتبه گرفته و برای شما ورودی می آورند.
حالا اگر همین موضوع را با داشتن مغازه مقایسه کنید، آیا روزانه می توانید 2000 کاربر هدفمند داشته باشید؟ مسلما خیر!
پس متوجه می شوید که قدرت سئو SEO به عنوان یکی از کانال های ارزشمند دیجیتال مارکتینگ بسیار قوی است و اگر وبسایتی اهمیت سئو را درک کرده و روی سئو سایت خود کار کند، نتایج درآمدی آن چشمگیر خواهد بود.
سئو سایت چگونه کار می کند؟
سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، یک فرآیند مهم و حاصل عملکرد موتورهای جستجو است. شرکت های سازنده و توسعه دهنده این موتورها از فاکتور های مختلفی برای رتبه بندی استفاده می کنند. فاکتور های استفاده شده در موتور های جستجو به مرور زمان توسعه پیدا کرده و پیشرفت می کنند. موتور های جستجو از این فاکتور ها برای دسته بندی محتوا ها و نمایش آنها در نتایج استفاده می کنند.
به زبان خیلی ساده، عملیات سئو سعی دارد به موتورهای جستجو این موضوع را ثابت کند که محتوای صفحات وب سایت شما بهترین نتیجه برای جستجوی کاربران است. همه موتورهای جستجو هدف یکسانی دارند:
نشان دادن بهترین و مرتبطترین نتایج به کاربرانشان
اینکه دقیقاً چگونه این کار را انجام می دهید بستگی به موتور جستجویی دارد که برای آن سایت را بهینه سازی می کنید. اگر می خواهید ترافیک ارگانیک بیشتری به صفحات وب خود داشته باشید، باید الگوریتم های گوگل را درک کنید و به آنها توجه کنید.
با این حال یک نکته را دقت داشته باشید که موتور جستجو قبل از نمایش و تعیین مرتبط ترین و بهترین محتوا ها، باید ابتدا آن ها را به طور کامل دسته بندی کند. سرعت وب سایت، استفاده از کلمات کلیدی، سازگاری با موبایل و … جزو فاکتورهایی هستند که می توانند بر روی عملکرد و چینش نتایج توسط موتور های جستجو تاثیر بگذارد. با این حال توجه داشته باشید که موتور های جستجو فاکتور های رتبه بندی خود را به طور کامل منتشر نمی کنند.
مشاوره رایگان سئو
آشنایی با فرایند موتورهای جستجو
سئو در واقع محصول وجود موتورهای جستجو است. شرکت های صاحب موتور جستجو مثل گوگل فاکتورهای رتبه بندی خود را دارند و دائما آنها را توسعه می دهند و همانطور که گفتم از این عوامل برای شناسایی مرتبط ترین محتوا برای جستجوهای کاربران استفاده می کنند. با این حال، قبل از اینکه یک موتور جستجو بتواند مرتبط ترین محتوا را شناسایی کند، ابتدا باید آن را بخزد و ایندکس کند.
- خزیدن (Crawling) : موتورهای جستجو از خزیدن برای کشف صفحات وب جدید و موجود استفاده کرده و خزنده ها از لینک ها برای کشف محتوا استفاده می کنند.
خزیدن یا کرالینگ فرآیندی است که در آن موتورهای جستجو محتوای به روز شده را در وب پیدا می کنند، مانند سایت ها یا صفحات جدید، تغییرات در سایت های موجود یا لینک های شکسته.
برای انجام این کار، یک موتور جستجو از برنامهای استفاده میکند که به عنوان «خزنده»، «ربات» یا «عنکبوت» (هر موتور جستجو نوع خاص خود را دارد) شناخته می شود که یک فرآیند الگوریتمی را دنبال میکند تا تعیین کند کدام سایتها چگونه خزیده شوند.
هنگامی که خزنده موتور جستجو در سایت حرکت می کند، لینک هایی را که در این صفحات پیدا می کند، شناسایی و ثبت می کند و آنها را به لیستی اضافه می کند که بعداً خزیده می شود. به این ترتیب محتواهای جدید وب هم کشف می شوند.
- ایندکس (Indexing) : موتورهای جستجو از ایندکسینگ برای ذخیره محتوای وب و سپس ارائه آن در نتایج جستجو استفاده می کنند. عملیات ایندکس کردن پس از خزیدن (کراولینگ) رخ می دهد. بیشتر صفحات توسط موتورهای جستجو ایندکس می شوند. با این حال، صفحات مسدود شده یا تکراری و کپی به ندرت قابل ایندکس شدن هستند.
هنگامی که یک موتور جستجو هر یک از صفحاتی را که می خزند پردازش می کند، فهرست عظیمی از تمام کلماتی که می بیند و مکان آنها در هر صفحه را جمع آوری می کند. این اساسا یک پایگاه داده از میلیاردها صفحه را تشکیل می دهد.
سپس این محتوای استخراجشده ذخیره میشود و اطلاعات توسط الگوریتم های گوگل سازماندهی و تفسیر میشود تا اهمیت آن در مقایسه با صفحات مشابه اندازهگیری شود.
سرورهای مستقر در سراسر جهان به کاربران امکان می دهند تقریباً به صورت آنی به این صفحات دسترسی داشته باشند. ذخیره و مرتب سازی این اطلاعات به فضای قابل توجهی نیاز دارد و مایکروسافت و گوگل هر کدام بیش از یک میلیون سرور دارند.
- رتبه بندی (Ranking) : بعد ازینکه اطلاعات سایت های وب در دیتابیس های عظیم موتورهای جستجو ذخیره شد، حال نوبت به جستجوی کاربر می رسد. وقتیکه کاربر در موتورجستجویی مثل گوگل کلمه یا عبارتی را جستجو می کند، الگوریتم های گوگل فعال شده و بهترین و مرتبط ترین نتایج مربوط به کوئری (جستجو) را از بین میلیاردها میلیارد اطلاعات موجود در دیتابیس ها پیدا کرده و طبق فاکتورهای رتبه بندی در نتایج SERP لیست می کند.
کلمه کلیدی چیست؟
تا اینجا از مقاله سئو، چند بار اسمی از “کلمه کلیدی” به میان آمد که بهتر است قبل از ادامه مطالعه مقاله در خصوص کلمه کلیدی بیشتر بدانید.
کلمه کلیدی یا Keyword یا Query، کلمات و عباراتی هستند که افراد در موتورهای جستجو تایپ میکنند تا آنچه که به دنبالش هستند را پیدا کنند. به عنوان مثال اگر به دنبال خرید یک گوشی پرچمدار سامسونگ هستید، ممکن است چیزی مثل “بهترین گوشی پرچمدار سامسونگ” را در گوگل تایپ کنید.
حتی اگر این عبارت یا جمله از بیش از یک کلمه تشکیل شده باشد، همچنان کلمه کلیدی محسوب می شود. مثلا عبارت سوالی “چطور اجاق گاز را پاک کنیم” همچنان در حوزه سئو یک کلمه کلیدی است.
چطور کلمات کلیدی را برای سئو پیدا کنیم؟
خب، حالا که فهمیدیم کلمه کلیدی چیست باید بدانیم که چطور می شود کلمه کلیدی را برای اهداف سئو پیدا کرد.
به طور کلی به فرایند پیدا کردن و تحلیل کلمات کلیدی (کلماتی که مردم در موتورهای جستجو سرچ می کنند) تحقیق کلمات کلیدی گفته می شود. با انجام یک فرایند اصولی و تمیز تحقیق کلمات کلیدی می توان بهترین کلمات کلیدی متناسب با اهداف سئو کسب و کار را پیدا کرد.
برای پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب دو روش کلی وجود دارد:
- استفاده از گوگل: با استفاده از ابزارهای ساده و دم دستی که موتور جستجوی گوگل در اختیار ما قرار می دهد، می توان نیازها و کلمات کلیدی که کاربران به دنبال پاسخ آنها هستند را پیدا کرد. مثل : Google Suggestion / Google Related Searches
- استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی: علاوه بر گوگل، برای تحقیق کلمات کلیدی ابزارهای مختلفی وجود دارند مثل Google keyword planner، KWfiner ، سایت keywordtool.io و …
تفاوت بین جستجوی ارگانیک و جستجوی پولی
تفاوت اصلی بین جست و جوی ارگانیک و پولی را می توانید از نام آن ها حدس زد. جست و جوی ارگانیک یا طبیعی یک فرآیند کاملا رایگان است در حالی که جست و جوی پولی نیاز به پرداخت هزینه دارد. وقتی عبارتی را در یک موتور جستجو سرچ می کنید، نتایج جستجو بر اساس جست و جو های ارگانیک و پولی به شما نمایش داده می شود. جست و جو های پولی در واقع همان تبلیغ ها هستند. لازم به ذکر است که جست و جوی پولی بسیار ارزشمند است و کاربرد های مخصوص به خود را دارد اما برخی ویژگی های منحصر بفرد جست و جوی ارگانیک، سئو را به یک سرمایه گذاری بسیار هوشمند برای کسب و کارها تبدیل کرده است. استراتژی نحوه استفاده از هرکدام از این نوع جستجوها می تواند تاثیر چشمگیری بر روی فروش کسب و کار شما داشته باشد.
انواع فرایند سئو
امروزه شما می توانید فرایند سئو را به سه دسته کلی تقسیم بندی کنید. دقت داشته باشید که هر یک از دسته بندی های فوق استراتژی های مخصوص به خود را دارند. در ادامه شما را با هریک از این دسته بندی ها آشنا می کنم.
سئو داخلی یا On-Page SEO
سئو داخلی یکی از فرایندهای اولیه سئو است. تمام استراتژی های مرتبط با این بخش در درون وب سایت شما اتفاق می افتد. به عبارت بهتر تمام استراتژی های مرتبط با سئو داخلی به مطالب موجود در صفحات وب سایت شما وابسته است.
بیشتر بخوانید : سئو داخلی یا On-Page SEO چیست؟
سئو خارجی یا Off-Page SEO
سئو خارجی در واقع دسته بندی و تاکتیک مقابل سئو داخلی می باشد. تمام استراتژی های مرتبط با این بخش در بیرون یا خارج از وب سایت شما رخ می دهد.
بیشتر بخوانید : سئو خارجی یا Off-Page SEO چیست؟
سئو فنی یا Technical SEO
استراتژی های مرتبط با سئو فنی به بخش داخلی یا بیرونی وب سایت شما ارتباط ندارد. استراتژی های مرتبط با این دسته بندی به باطن و زیرساخت وب سایت شما مربوط می شوند.
هدف از دسته بندی های فوق این است که وب سایت شما برای موتور های جستجوگر به درستی و همه جانبه بهینه شود. این اتفاق باعث می شود تا موتورهای جستجویی مثل گوگل بتوانند به وب سایت شما اعتماد کنند. زمانی که این موتور با کمک فرآیند هایی مثل خزیدن و .. از اهمیت و قابل اعتماد بودن وب سایت شما آگاه شوند، رتبه سایت شما در نتایج جست و جو افزایش پیدا می کند.
به عبارت دیگر با در نظر گرفتن پارامتر های فوق می توانید به کسب رتبه بهتر وب سایت خود در موتور های جستجو کمک کنید.
انواع استراتژی سئو
برای اینکه با مفهوم سئو آشنا شویم، باید نگاهی به انوع استراتژی های آن هم داشته باشیم. من در این بخش از مقاله شما را با انواع استراتژی های مرتبط با سئو آشنا می کنم.
سئو کلاه سفید (White Hat)
سئو کلاه سفید یکی از بهترین تاکتیک ها و استراتژی های فعلی است که تاثیر بسیار قابل توجهی بر روی بهینه سازی وب سایت شما می گذارد.
استراتژی سئو کلاه سفید شامل تکنیک هایی نظیر تولید محتوای مفید و مخاطب پسند، بهبود سرعت صفحه، درج کلمات کلیدی به صورت کاملا طبیعی و … می شود. سئو کلاه سفید یکی از شیوه های توصیه شده توسط بسیاری از مراجع سئو برای بهینه سازی وب سایت است که می توانید از آن استفاده کنید.
برای آشنایی با این استراتژی، مقاله سئو کلاه سفید چیست را بخوانید.
سئو کلاه سیاه (Black Hat)
سئو کلاه سیاه در لیست تکنیک هایی است که مورد تایید نیستند اما این تکنیک ها بر روی بهینه سازی وب سایت شما تاثیر می گذارند. سئو کلاه سیاه دارای تکنیک هایی نظیر کپی کردن مطلب از وب سایت های دیگر، خرید بک لینک، پر کردن کلمات کلیدی موجود در وب سایت از طریق متن های نامرئی و … می شود.
برای آشنایی با این استراتژی، مقاله سئو کلاه سیاه چیست را بخوانید.
به شما توصیه می کنیم اگر می خواهید از سئو سایت خود برای یک بازه زمانی طولانی مدت برای کسب و کار خود استفاده کنید، به سراغ استراتژی سئو کلاه سفید رفته و بر روی آن تمرکز کنید. استراتژی سئو کلاه سیاه ممکن است در یک بازه زمانی کوتاه مدت نتایج سریع تر و بهتری به شما ارائه دهد اما در نهایت می تواند جریمه های سنگینی را برای وب سایت شما به همراه داشته باشد (مثل گوگل پنالتی). از مهم ترین جریمه ها و عوارض استفاده از استراتژی سئو کلاه سیاه می توان به کاهش چشمگیر رتبه بندی وب سایت، حذف وب سایت از گوگل و … اشاره کرد.
بررسی کاربرد سئو با مثال
برای درک بهتر نحوه کار سئو، این موضوع را در قالب یک مثال به شما می دهم.
فرض کنید که شما دو وب سایت مختلف با نام های وب سایت A و وب سایت B دارید. وب سایت A یک وب سایت ریسپانسیو برای موبایل نبوده و کاربران هنگام جست و جو با تبلت و موبایل های هوشمند به سختی می توانند با آن کار کنند. در حالی که وب سایت B دارای عملکرد بهتری ازین لحاظ می باشد. همچنین کاربران هنگام جست و جو با تبلت یا تلفن همراه خود به راحتی به آن هدایت شده و تجربه کاری بهتری از ان کسب کرده اند.
موتور های جستجوگر با کمک عوامل و فاکتورهای مختلف خود می توانند تصمیم بگیرند که کدام وب سایت برای کاربر مفیدتر است.
واضح است که موتور های جستجوگر وب سایت B را به عنوان وب سایت مفیدتر یا اصطلاحا Friendly تشخیص می دهند. البته دقت داشته باشید که این موتور ها دارای عملکرد و الگوریتم های بسیار پیچیده ای هستند و یک وب سایت را به راحتی در لیست وب سایت های مفید خود قرار نمی دهند.
همانطور که در بخش های قبلی مقاله گفته شد، طبق تحقیقات سایت backlinko امروزه بیش از ۲۰۰ عامل مختلف بر روی تولید نتایج موتورهای جستجوگر تاثیر می گذارند. تعداد بالای عوامل تاثیرگذار بر روی این فرآیند، نشان می دهد که عناصر بسیار متنوع و مختلفی بر روی نتایج نمایش داده شده توسط موتور های جستجوگر تاثیر گذار هستند.
عوامل موثر در سئو سایت
با رسیدن به این نقطه از مقاله، حتما به جواب سوال خود “سئو چیست” رسیده اید و با نحوه عملکرد آن هم کمی آشنا شده اید. با این حال همچنان اطلاعات زیادی درباره سئو در اختیار ندارید. کسب اطلاعات درباره سئو به شما کمک می کند تا بتوانید رتبه سایت خود را در نتایج گوگل افزایش داده، به ترافیک بهتری دست پیدا کرده و در انتها درآمد خود را افزایش دهید. در ادامه شما را با مهم ترین عواملی که در سئو سایت موثر هستند آشنا می کنم :
- تولید محتوای باکیفیت
گوگل در سال های اخیر با الگوریتم های مختلف خود نشان داده که تولید محتوای باکیفیت برایش از همه چیز مهم تر است. پس ما هم برای اینکه به سئو پایبند باشیم میبایست محتوای باارزش و باکیفیتی تولید کنیم که واقعا به درد کاربر بخورد. در این صورت است که گوگل به عنوان موتور جستجو سایت و محتوای ما را به عنوان یک سایت مرجع در حوزه تخصصی خودمان می شناسد و نتیجه آن رتبه گرفتن سایت در نتایج برتر گوگل است.
- وجود کلمات کلیدی در متاتایتل
کلمات کلیدی یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر روی سئو محتوا هستن و در واقع سیگنال هایی هستند که از محتوا به موتور های جستجوگر داده می شوند. یکی از مهم ترین مکان هایی که می توان از کلمات کلیدی استفاده کرد، متاتایتل (Meta Title) است. وجود کلمه کلیدی در متای عنوان هم به کاربران کمک می کند که موضوع محتوا راجع به چیست و هم سیگنال قوی به گوگل در خصوص کلمه کلیدی مدنظر می دهد.
- بک لینک
- تخصص در تولید محتوا
- تعامل مخاطب با محتوا و وبسایت
- لینک دهی داخلی
- موبایل فرندلی بودن وبسایت
- سرعت بارگزاری وبسایت
- امنیت وبسایت (SSL)
- استفاده از داده های ساختاریافته (اسکیما)
- استفاده از کلمات کلیدی در URL
- استفاده از کلمات کلیدی در تگ های Header
کلام آخر
در این مقاله سعی کردم شما را با مفاهیم اولیه سئو آشنا کنم، اینکه سئو چیست چه کاربردی دارد و چطور می تواند به وب سایت و در نتیجه کسب و کار شما کمک کند. مسلما این تمام سئو نیست و تازه درک سطحی از دنیای سئو پیدا کرده اید.
اگر تازه با وب سایت من آشنا شدید، می توانید سایر مقالات آموزشی سئو را دنبال کنید.
سوالات متداول :
سئو چیست؟
به بهینه سازی یک سایت برای موتورهای جستجو سئو یا SEO گفته می شود. SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization است.
سئو چه کاربردی دارد؟
سئو یکی از کانال های بازاریابی دیجیتال است. بوسیله سئو اصلی و مناسب، سایت ها و کسب و کارها می توانند ترافیک ارگانیک یا طبیعی از موتورهای جستجو دریافت کنند که این ترافیک رایگان است.
انواع استراتژی سئو کدام است؟
سئو به طور کلی به سه نوع سئو On-page ، سئو Off-page و سئو فنی تقسیم بندی می شود. از دیدگاه اجرایی سئو را می توان به دو دسته سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه تقسیم بندی کرد.
سئو چه کاربردی داره؟
9
با سئو یا SEO میتونید سایت تون رو در کلمات کلیدی مدنظر به رتبه های بالا در نتایج گوگل برسونید
هر چه رتبه در نتایج گوگل بالاتر > بازدید بیشتر > فروش بیشتر > درآمد بالاتر 🙂
توصیه میکنم اگر با سئو آشنایی ندارید مینی دوره رایگان صوتی آموزش سئو رو از لینک زیر دانلود کنید و گوش بدین :
https://hesamkianikhah.com/product/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b1%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-%d8%b3%d8%a6%d9%88/
9
چقدر کام و خوب در مورد سئو توضیح دادین
مرسی آقای کیانی عزیز
هم از مقالات خوبتون و هم از پست های قشنگ اینستاگرام تون
بازم تشکر
12
خواهش میکنم 🙂
12
چطور میشه سئو را یاد گرفت؟
15
برای یادگیری سئو میتونید از آموزش رایگان 4 ساعته سئو شروع کنید. بعد هم با مطالعه منابع تکمیلی اطلاعاتتون رو بیشتر کنید و مهم ترین اقدام این هست که یک سایت بزنید و دانشتون رو تبدیل به تجربه کنید.
15
آقای کیانی، چیکار کنیم سئوکار بشیم؟
از کجا شروع کنیم؟
و اینکه درآمدش چجوریه؟؟
مرسی
19
سلام علی جان
توی همین صفحه میتونی در خصوص مفاهیم اولیه سئو بخونی، اگر هم بخوای میتونی دوره رایگان آموزش سئو رو تهیه کنی و با همین شروع کنی 🙂
https://hesamkianikhah.com/product/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b1%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-%d8%b3%d8%a6%d9%88/
درآمد از سئو هم کاملا به خودت بستگی داره. از 2م ماهانه داریم تا میلیارد 🙂
18
خیلی خیلی خیلی ممنون بابت مطلب خوبتون
مفهوم سئو اونطور که به نظرم میومد سخت هم نبود 🙂
19
خواهش میکنم
بله، سئو اتفاقا سخت نیست اگر درست آموزش دیده باشید و پیاده سازی کنید 🙂
19
فرق انواع سئو رو که فرمودین متوجه نشدم، کلاه سفید چه فرقی با سئوی داخلی داره مثلا؟ جفتشون درون سایت کار میکنن دیگه! اینطور نیست؟
لایک
سئو کلاه سفید به اصول و روش هایی گفته میشه که کاملا طبق دستورالعمل های گوگل هستن. سئو داخلی به روش های اجرایی سئو گفته میشه که داخلی سایت پیاده سازی میشه. این دو نو ع سئو ارتباط مستقیمی به هم ندارن اما میشه گفت سئوکاری که کلاه سفید کار کنه عمده تمرکزش روی سئو داخلی هست.
لایک
وویس اول تون در خصوص سئو عاااااااالی بود
بین بچه های شرکت پخش کردم، راضی باشید :)))
17
خواهش میکنم 🙂 امیدوارم به کارتون بیاد
20
خیلی ممنون از مطلب جامع تون
فقط فاکتورهای سئو گوگل خیلی بیشتر از 200تایی هست که ذکر کردید. یاندکس تقریبا 600 الی 700 فاکتور رتبه بندی داره
فکر نمیکنم بشه عدد دقیقی برای این قضیه درآورد
19
خواهش میکنم، بله فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی وبسایت های خیلی زیادن و عدد دقیقی نمیشه داد. این 200تا هم از تجربه متخصص های مختلف گردآوری شده و طبیعتا فاکتورهایی وجود داره که شناختی ازشون نداریم.
19